Home
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ?

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

Πέντε Παράγοντες Που Κάνουν την Ανεύρεση Υποψηφίων στη Ζεστή Αγορά Ευκολότερη

Με αυτούς τους πέντε παράγοντες επιτυχίας, ποτέ δεν θα αισθανθείτε σαν ένας πιεστικός πωλητής και δε θα χάσετε τη φιλία και τον σεβασμό της οικογένειας και των φίλων σας. Μιλώντας για την MLM επιχείρησή σας με αυτούς τους κανόνες θα σας οδηγεί πάντα να λέτε το σωστό.

Ξεχάστε για μια μια στιγμή ότι είστε στο δικτυακό μάρκετινγκ. Αν υποθέσουμε ότι ξεκινούσατε μία άλλου είδους επιχείρηση, όπως ένα κατάστημα λιανικής, ένα κέντρο αισθητικής, ή μια κατασκευαστική εταιρεία. Που θα βρίσκατε τους πελάτες σας; Τους υπαλλήλους σας; Ή τους επιχειρηματικούς σας συνεργάτες; Πού θα τους βρίσκατε;

Σε μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες ένας φίλος, γνωστό ή μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να είναι το άτομο που ταιριάζει, μπορεί και όχι. Ίσως γνωρίζουν το κατάλληλο άτομο. Όπως και να'χει τελικά καταλήξει να είναι κάποιος γνωστός ή κάποιος που σας σύστησαν. Στο MLM, αυτό ονομάζεται "η ζεστή αγορά σας."

Η ζωή φαίνεται να είναι μια σειρά από εμπειρίες που προέρχονται από επαφές με άλλους ανθρώπους. Η δουλειά σας ως Δικτυωτές είναι να συνδέσετε τις γέφυρες και να ξεπεράσετε αυτούς που δεν ενδιαφέρονται με έναν επαγγελματικό και ειλικρινή τρόπο, χωρίς να "πιέζετε". Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις ξεκινούν με αυτό τον τρόπο.

Η ζεστή σας αγορά μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές για την MLM επιχείρησή σας. Το να ασχολείστε με τους συγγενείς και τους φίλους μπορεί να είναι ευλογία ή κατάρα, αλλά αν θέλετε οι συγγενείς και οι φίλοι σας να συνεχίσουν να σας σέβονται, να σας δίνουν συστάσεις, να είναι πελάτες σας, και πιθανόν να πουν "ναι" στην παρουσίασή σας, σας συνιστώ να ακολουθήσετε αυτούς τους πέντε κανόνες, όταν ασχολείστε με τη ζεστή σας αγορά.

Κανόνας # 1 - Συγκρατήστε τη γλώσσα σας. Ποτέ μην προσβάλετε κάποιον για την απόφασή του / της να μην συμμετάσχει μαζί σας στην επιχείρησή σας. Μην πείτε σε κάποιον ότι είναι ανόητος που δε δουλεύει μαζί σας, ακόμη και αν είναι ο τρόπος που "μιλάτε με τον αδελφό σας." Είναι αντιεπαγγελματικό και εκτός τόπου.

Κανόνας # 2 - Να είστε σοφοί. Το "'Όχι" σπάνια σημαίνει όχι. Ο ίδιος αδελφός σε τρεις εβδομάδες ή τρία χρόνια θα μπορούσε να χάσει τη δουλειά του. Εάν έχετε γελοιοποιήσει τον εαυτό σας, όχι μόνο δεν θα κάνει τη δουλειά, θα σας προλάβει σε όλους τους φίλους σας και θα τους πει για την "απάτη" στην οποία είστε. Όλα αυτά επειδή "του είπατε" πόσο ανόητος ήταν. Αυτό δεν είναι σοφό.

Κανόνας # 3 - Χειριστείτε το. Για 10 χρόνια έχω χειριστεί αντιρρήσεις, ανησυχίες, προηγούμενες αποτυχίες, κακές εμπειρίες, κ.λπ., που όλες μου έχουν διδάξει πώς να χειρίζομαι με επιτυχία αυτά τα ζητήματα.

Όπως ακριβώς ένας έμπειρος οδοντίατρος γνωρίζει ότι η φροντίδα των δοντιών είναι το εύκολο κομμάτι και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τα προβλήματα του ασθενούς ... όπως τη φορά που ο άλλος οδοντίατρος έχωσε μία τεράστια βελόνα στα ούλα τους όταν ήταν 14 ετών.

"Ο χειρισμός" αυτών των θεματων είναι αυτό που "κερδίζει" τον ασθενή. Μόλις αναπτυχθεί η εμπιστοσύνη τους έχετε για μια ζωή ή μέχρι να αποφασίσει να σταματήσει την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Κανόνας # 4 - Ναι ή Όχι Μερικοί υποψήφιοι χρειάζονται μόνο μία παρουσίαση για να κερδιθούν και κάποιοι άλλοι υποψήφιοι χρειάζεται να δουν 10 συζητήσεις. (Εννέα από αυτές τις συζητήσεις κατέληξαν σε μία απάντηση "ΟΧΙ" έστω και αν το "Οχι" ποτέ δεν αναφέρεται.) Εάν το σκεφτείτε σαν ο υποψήφιός σας να σας λέει "Ναι" ή "Όχι", τότε θα χάσετε την τέχνη της επικοινωνίας και της δικτύωσης.

Ας υποθέσουμε ότι η εταιρεία σας διαθέτει 20 προϊόντα. Αν ο υποψήφιός σας σας λέει "Όχι," μάθετε για ποιο πράγμα λένε "ΟΧΙ".

Λένε "Οχι" και στα 20 προϊόντα; Λένε "Οχι" στο "Δεν θέλω να αυξήσω το εισόδημά μου;" Δεν στο "Δεν ξέρω κανέναν ο οποίος χρειάζεται ή θέλει κάποιο από τα 20 προϊόντα σας;"

Αυτά είναι πολλά για να πει "Οχι"! Σας συνιστώ να μάθετε ακριβώς τι είναι αυτό στο οποίο οι υποψήφιοί σας λένε πραγματικά "ΟΧΙ".

Κανόνας # 5 - Να μην είστε τσιμπούρι. Ποτέ μη γίνετε "τσιμπούρι" στους συγγενείς και τους φίλους σας σχετικά με την MLM επιχείρησή σας. Μερικές φορές οι Δικτυωτές είναι ιδιαίτερα επικεντωμένοι, το οποίο είναι καλό, και ποτέ δε θα πρέπει να καταργηθεί. Η εστίαση είναι αυτό που δημιουργεί "μοναδικότητα." Απλά πειθαρχήστε τον εαυτό σας ως προς το τι και ποιος αξίζει την εστίασή σας. Αν είναι φίλος ή μέλος της οικογένειας που ξεκάθαρα δεν ενδιαφέρεται, σταματήστε να χάνετε χρόνο εκεί και πηγαίνετε μπροστά σε ανθρώπους που θέλουν να είναι ένα μέρος της MLM επιχείρησή σας ή καταναλωτές του προϊόντος σας.

Tim Sales

http://www.firstclassmlmtools.com

http://ezinearticles.com/?MLM-Training----Five-Success-Factors-That-Make-Warm-Market-Prospecting-Easier&id=154221

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πνευματικά Δικαιώματα/Αναπαραγωγή Υλικού

blogger templates | Make Money Online