Home
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ?

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Πως να καταλάβετε ότι είστε στη λάθος εταιρία/δίκτυο MLM

Δε θα έπρεπε το MLM που έχετε επιλέξει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα στη ζωή σας;

Αναρωτηθείτε και δείτε αν η εταιρία σας (και ο ανάδοχός σας) σας προσφέρει (τουλάχιστον) αυτά τα τρία πράγματα...

1. Σας δείχνουν δύο τρόπους να κερδίσετε χρήματα σ’αυτή την επιχείρηση:

  • Να φέρετε στην επιχείρηση καινούργιους συνεργάτες που αγοράζουν τα προϊόντα (κερδίζετε ένα ποσοστό από τις αγορές τους και μερικές φορές, ένα μπόνους για μεγάλες παραγγελίες τους)

  • Να φέρετε στην επιχείρηση πελάτες που αγοράζουν τα προϊόντα για προσωπική τους χρήση και που ΔΕΝ πουλάνε τα προϊόντα. Κερδίζετε ένα ποσοστό από αυτά που αγοράζουν.


Αν το μόνο στο οποίο εστιάζουν είναι η στρατολόγηση, ίσως να καταλήξετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο και χρήματα. Λιγότερο από 1 στους 100-300 ανθρώπους θέλουν να ασχοληθούν με οποιουδήποτε είδους πωλήσεις. Όλοι είναι πελάτες σε κάτι. Είναι ανόητο να προσποιούμαστε ότι όλοι θα θέλουν αυτή την ευκαιρία.


2. Βεβαιωθείτε ότι σας πληρώνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10% από αυτά που πληρώνει ο πελάτης, τον οποίο βρίσκεται εσείς και ο οποίος ΔΕ θα πουλάει το προϊόν ο ίδιος σε άλλους (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10% της αξίας σε ευρώ). Χρησιμοποιήστε τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές πελατών για να υπολογίσετε το δικό σας 10%. Εννοώ απλά πελάτες. Όπως είστε πχ στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας. Δεν πουλάτε κι εσείς συνδέσεις, σωστά;


3. Τρέξτε μακριά από οποιαδήποτε εταιρία ή γραμμή αναδοχής επιμένει ότι “όλοι” θα θέλουν το προϊόν ή την ευκαιρία σας. Μην ξεγελιέστε και αρχίσετε να “πλευρίζετε” όλους όσους γνωρίζετε και συναντάτε. Θα καταλήξετε χωρίς φίλους.

Θυμηθείτε είναι οι ΔΙΚΟΙ σας φίλοι και γνωστοί που χάνετε. Κανείς δε νοιάζεται για εσάς.

Η κατάρα του “όλοι”.
Δεν υπάρχει κανένα προϊόν που το θέλουν όλοι. Πόσο μάλλον μία επιχειρηματική ευκαιρία. Οι στρατολόγοι και οι εταιρίες έχουν εκμεταλλευτεί για καιρό την άγνοια των ανθρώπων που δεν είχαν ποτέ δική τους επιχείρηση, όπως είναι οι περισσότεροι καινούργιοι δικτυωτές.

Βρείτε μία εταιρία και έναν ανάδοχο που σας δείχνει πως να βρείτε τα άτομα που ΘΑ θέλουν τα προϊόντα ή την επιχείρησή σας επειδή μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εσάς.

---------------------------
"Ποια άλλα κριτήρια νομίζετε ότι είναι σημαντικά ώστε μία εταιρία MLM να μπορεί να κάνει τη ζωή κάποιου καλύτερη; Χρησιμοποιήστε τη φόρμα με τα σχόλια παρακάτω για να πείτε τη γνώμη σας."

1 σχόλιο:

  1. Τα βασικά κριτήρια είναι η διαφάνεια και η αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Διαφάνεια και αξιοκρατία σε ποσοστά κέρδους και bonus. Να υπάρχουν ευκρινείς δικλείδες ασφαλείας ώστε να αποτρέπονται οι απάτες και οι τυχόν επιτήδειοι να αποβάλλονται αυτόματα απ το σύστημα. Αυτό που λέμε "να τους ξερνάει το σύστημα". Δυστυχώς όταν κάποιος ξεκινάει το MLM για πρώτη φόρα, αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να τα διακρίνει απ την αρχή. Αυτό όμως που μπορούν όλοι να κάνουν είναι μία σε βάθος συζήτηση με κάποιον που ασχολείται με το MLM. Μια συζήτηση στην οποία ΠΡΕΠΕΙ να εκφράσει όλες του τις απορίες ή ανησυχίες και βέβαια να πάρει τίμιες και αξιοπρεπείς απαντήσεις. Το MLM δεν μαθαίνετε σε μια συνάντηση όμως μια συνάντηση με τον σωστό άνθρωπο θα σας εξάψει το ενδιαφέρον για περισσότερες συναντήσεις. Αν οι απαντήσεις που πάρετε σας βάλουν σε θετικές σκέψεις και απορίες, τότε είστε στο σωστό δρόμο. Πάνω απ όλα να θυμάστε οτι το MLM είναι ένας ΤΙΜΙΟΣ τρόπος marketing και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πνευματικά Δικαιώματα/Αναπαραγωγή Υλικού

blogger templates | Make Money Online